Jag har nu tänkt börja lägga ut lite saker om våra tidigare säsonger, för att allt som hänt tidigare inte ska försvinna. Det ligger ju såklart kvar gamla inlägg på våran förra blogg www.karlssonkarting.blogg.se, men vill gärna ha allt samlat här!
 
 
Emma började köra redan år 2004, dvs för 10 år sedan! Eftersom att hon skulle fylla 10 år det året och bara skulle hinna köra Cadetti ett år började hon direkt med Micro, den minsta tävlingsklassen. Jag var fortfarande för ung för att köra och fick därför följa med och titta på istället. Jag väntade dock spänt på att jag skulle bli tillräckligt gammal, för jag ville såklart också börja! Det första året tränade Emma mest, men vi var även på två tävlingar. Då hade vi förstås ingen husbil eller liknande, och vi bodde därför på hotell. Den första tävlingen Emma körde var i Luleå. 
 
Två bilder från tävlingen i Övik
 
Hallå, nu har vi kommit hem från tävlingen i Övik. På träningarna låg jag några tiondelar efter, men innan tidskörningen bytte vi däck och justerade framvagnsinställningen, och tack vare dessa två ändringar så förbättrade jag min tidigare bästa tid med en halv sekund, och jag fick åttonde startruta i kvalen.
 
Fick halvbra starter i kvalen och höll sedan min placering genom hela dem heaten och startade därför nia i finalen. Eftersom att mina starter inte varit de bästa tidigare under dagen hoppades jag på att jag skulle lyckas bättre i finalen, men det blev en väldigt konstig start för nästan hela fältet. Det blev en startkrasch i första böjen och endast fyra eller fem förare lyckades köra förbi utan att drabbas. Jag fastnade bakom några kartar men lyckades komma iväg förhållandevis snabbt. Låg då 6a och hade Anton Lundin just bakom mig. Det blev en jämn kamp mellan oss under hela finalen, men blev i slutändan omkörd på sista varvet. Slutade alltså på en sjunde plats och hade då fått en bästa tid på 32.15. Är faktiskt väldigt nöjd med dagens tävling, och positivt är att även min andra motor verkar fungera bra.
Nu taggar vi till inför finalen i Piteå!