Säsongen år 2007 inleddes med en arrangerad träning tillsammans med Övik. Detta år körde jag mitt sista år i Cadetti Emma körde sitt första år i Mini. För Emma började inte tiden i Mini särskilt bra då hon hade otur i många tävlingar. Det gick rätt bra i tidskörningarna och kvalen, men sedan under finalerna så blev hon ofta avstyrd. Totalt 5 av 9 tävlingar slutade hon på sidan av banan. Det medförde att hon hamnade på 19:e av 31, bra mycket längre ner i totalen än hon borde ha varit. 
 
 
En liten revansch fick Emma dock på det årets Klubbmästerskap då hon placerade sig som 3a. Klubbmästerskapet 2007 var även min sista tävling som Cadettiförare, och jag skulle året därpå börja tävla på riktigt.
Högst upp på årets önskelista var för min del ett färgat visir till hjälmen, och snälla föräldrar som man har så låg det ett i ett paket under granen! Fick färgen irridium, så visiret har en blå/lilaskimrande färg. Det kommer passa jättebra till karten som till stor del är blå och hjälmen blev dessutom 1000 gånger snyggare med ett annat visir. 
 
Sen ville jag och Emma även ge en Energykeps i julklapp till pappa, eftersom att han inte längre kan gå runt i en Birelkeps på banan... och med hjälp från Albin så kunde vi få tag på en keps så nu kan pappa vara rätt klädd nästa säsong. Längtar mer och mer till säsongen 2015, speciellt nu när vi har fler nya saker till kartingen!
 
 
Vi vill även passa på att önska er alla god jul i efterskott!