Förra helgen kördes den sista tävlingen i Norrlandscupen. Olyckligtvis var jag sjuk och sängliggande, så jag tvingades missa NC-finalen. Det kändes förstås väldigt surt att vara hemma istället för att tävla, men det är sånt som händer ibland! I och med att jag inte körde den sista tävlingen medförde det att jag tappade lite i den totala sammanställningen och jag blev slutligen 9:a i Norrlandscupen. Det är ändå ett resultat vi är väldigt nöjda med då det dels är ett väldigt starkt startfält, en förbättring med 5 platser sen förra året samt med tanke på att vi har kämpat med en revbensskada under säsongen. Detta innebär alltså att Norrlandscupen 2016 är avslutad, och i och med det vill jag även passa på att tacka alla som har hjälpt oss denna säsong. Vi är så otroligt tacksamma för ert stöd!
 
Nu har skolan börjat igen, men ännu är det en hel del att se fram emot. Nästa tisdag ska jag provköra KZ2, och helgen efter det åker vi till VM i Kristianstad för att titta och lära oss av eliten. Sen får vi förstås inte glömma den viktiga klubbtävlingen.
 
En bild från tävlingen i Umeå
 
Dubbeltävling i Umeå. Första dagen kördes på långa banan och på söndag var det korta slingan. Lördag förmiddag inleddes med regnträningar, och även tidskörningen på regn. För min del som föredrar torrt före var detta en nackdel, men det är alltid bra att öva! I första kvalet startade jag 12a, men då det nu var torrt kände jag att jag hade farten för att placera mig högre upp. Olyckligtvis gick en dykning inte som planerat och det blev en krock som resulterade i bland annat ett krokigt styrstag, rattstång och styrspindel. Med knapp tidsmarginal hann vi få ihop karten igen till nästa kval, men styrningsinställningarna var av naturliga skäl inte som de borde och det var svårt att få en rytmisk körning. Lyckades i alla fall slutföra kvalet utan några större inträffanden. I finalen fick jag starta 13 då jag hade brutit första kvalet. Kom iväg rätt bra i finalen och körde till mig en 10de plats. 
 
Är inte helt nöjd med tävlingen då det känns som att jag hade mycket mer att ge, men så blir det ibland. Överlag blev det ändå en helt okej tävling med många lärdomar.
Till tävlingen i Umeå fick jag uppgiften att göra ett programblad med tidschema, anmälda förare och övrig information, här ovan ser ni några av sidorna. Det var faktiskt riktigt kul och jag fick dessutom chans att använda mina fotografier till någonting!