I söndags körde vi årets premiärträning! Det var otroligt härligt att få köra igen, har saknat det otroligt mycket. Det blåste ganska mycket, men solen sken och det var dessutom förvånadsvärt bra fäste på banan så det blev en bra träning. De första varven kändes det nästan som att jag hade glömt bort hur man kör, men när det släppte gick det faktiskt väldigt bra. Med den nya uppgraderingen kommer man att få köra på ett lite annorlunda sätt, men det får vi träna mer på nästa helg då vi siktar på att träna igen.
 
 
För oss inleddes påsklovet i garaget då pappa och jag installerade det nya EVO-kitet på min gokart. Nu när vi har uppdaterat karten kommer det förhoppningsvis att bli mer effekt i den så att den går lite snabbare i sommar, så det ska bli kul att se om man känner någon skillnad när man kör!
 
 
I och med att vi nu har uppgraderat motorn har vi nu fått i ordning det mesta och nu gäller det bara att vänta på att banan ska bli körbar. Än så länge finns det lite snö kvar här uppe i Umeå och det är för kallt för att träna, men förhoppningsvis är det inte allt för lång tid kvar tills vi kan börja köra! Säsongen börjar närma sig.
 
Ha en bra påskhelg!