För lite mer än ett dygn sedan befann jag mig på Bosön på ett tjejläger, där förare från olika delar av landet hade samlats för att tillbringa en helg i motorsportens tecken. Karin, Lisa, Melinda och jag satte oss i bilen på fredag eftermiddag för att köra mot Stockholm. När vi kom fram checkade vi in på idrottcentrumet och morgonen därpå började aktiviteterna. Lägret innefattade simulationkörning, föreläsningar, fysträning, samarbete och trevligt sällskap. Helgens höjdpunkt var definitivt att få köra i simulatorn och fyllda med inspiration efter de olika föreläsningarna ser vi nu om möjligt fram emot nästa år ännu mer! Nu blir det vinterträning i form av styrka och konditionsträning kombinerat med racingspel samt diverse data- och videoanalyser.
 
 
"I helgen höll Svenska Bilsportförbundet sitt första tjejläger någonsin. 28 otroligt härliga tjejer samlades på Bosön för att ta del av förbundets samlade kompetenser. Lägret innehöll fysiskträning, förläsningar, simulatorkörning och inspiration från ambassadörer som Magda Andersson och Ramona Karlsson. Aldrig tidigare har det arrangerats ett läger för bara tjejer inom Svensk Bilsportförbundet" -> Klicka här för att fortsätta läsa artikeln på SBFs hemsida.
 
Ni kan även ta del av ett inslag om lägret som visas på Bilsportnytt. Som ni ser finns det en länk som hoppar direkt till inslaget, annars börjar det vid 1:36.